Så skedte det – Mor og Sara har godt truet med det et stykke tid nu..

En ny af de store hvide er flyttet ind.

Kiwi hedder hun – og hun er faktisk rigtig sød 🙂

Det er Kiwi til højre og Audi til venstre 🙂

Hun har boet hos en familie før hun kom her, men de havde ikke rigtig styr på hvordan man opdrager og passer sådan en som hende, så nu tager jeg over 🙂 Ja og Mor og Sara hjælper selvfølgelig også til..

Hun er rigtig flink og dygtig og har allerede lært at hvis jeg sover, så lader man mig værer. Og hvis jeg har noget som enten er mit, var mit, eller kunne blive mit – så lader man det være… 🙂 Hun er Audi leger rigtig meget vildhundeleg – så det er dejligt jeg kan blive fri og i stedet få nusset mave hos Sara eller kan lege mulle med kattene.

Men ja, hun er rigtig rar. Så mor og Sara er tilgivet 🙂

Velkommen i familien Kiwi

Mynte