I går var Mor, Sara og jeg til udstilling i fredericia. Nogle af mine bedste venner skulle udstilles, både Artie-Party, Ziggy og Noma som jeg har kendt siden de var helt små babyer, og min tidligere træningskamerat Liam skulle ind til dommeren. Jeg fniste lidt for mig selv, for aldrig har nogen i deres linier været udstillet (de er border collier). Men sørme om ikke de alle fik smørret sig til en fin præmiering og et blåt bånd 🙂

Artie havde ikke forstået at det bare var en skrivemaskine der lavede mærkelige lyde, så han valgte at charmere dommeren på sin helt egen måde – ved at kysse ham lige på næsen… Altså ungdommen nu til dag ik..

Men Stort tillykke til jer venner!

Der ud over viste Mor og Sara mig Audi forældre og Kiwis far. De var afsted for første gang i DKK, og fik også flotte præmieringer! Tillykke til jer også.

Ja og jeg selv, jeg fik nyt legetøj med hjem 😉