Jeg er rigtig rigtig ked af det her i weekenden…

Jeg var sammen med mor ude og gå tur i fredags og vi mødte min gode border collie ven Artie. Artie er så lidt “party” i tiden – ung hanhund jo.. Og han var lidt for provokerende til mig lige den dag. Så jeg bad ham først pænt om at smutte… Da han blev ved at drille, ville jeg markere overfor ham jeg faktisk mente han skulle smutte.. Og jeg ramte en af hans tænder lidt uheldigt. Så han blev rigtig ked af det og mor og Louise (hans ejer) måtte holde ham og ringe til dyrlægen.

Jeg var åbenbart kommet til at knække en af hans tænder med mine..

Heldigvis havde dyrlægen en akuttid klar til ham og min forsikring dækker formentlig. Men det kom noget bag på mig jeg faktisk kunne total ødelægge en af hans store fortænder…

Han tog det heldigvis pænt, og er i dag helt tip top frisk igen – dog en tand fattigere 🙂

Så Artie – hvis du læser med – undskyld! 🙁