Oh endelig har jeg igen lidt tid til at blogge.

Jeg har siden sidst født 5 små møgunger. Den ene tog lidt tid at presse ud – hun ville åbenbart hellere være bleven der inde… Men ud skulle også hun 🙂

Må indrømme jeg først tænkte; “hvad helvede er det – et rumvæsen?” Jeg som troede det bare var en lidt for stor prut – og så kom der noget levende med ud. Og vel og mærke ikke en orm.. Ja jeg blev lidt forskrækket – men da Madmor sagde det var helt ok, og jeg skulle kigge lidt på den, så gik det op for mig jeg burde gøre den ren og hjælpe den på vej her i verden. Så kom der én til og én til osv. Og så lå del ige pludselig alle og suttede på mine patter. Det var sgu også lidt underligt – men jeg var så træt de fik lov. Og det har de så fået lov til siden 🙂 De er jo faktisk lidt søde 😉

I dag går jeg lidt til og fra dem og sørger for de får deres mad, bliver vasket og nusset og varmet. Og så tager jeg mig en lur på sengen ind i mellem når jeg lige trænger til en pause. Jeg får al den mad jeg kan spise – MUMS! Og så er jeg SÅ tørstig.. Men heldigvis er Madmor klar over det og er god til at fylde op hele tiden og give mig vandskålen mde i kassen når de små dier.

Ja jeg synes jo lige i skulle høre hvordan det gik for sig fra min side af.

Nu venter jeg bare på de bliver gamle nok til at spise selv. Så mine ømme patter snart kan få lidt ro igen 🙂

Poteknus fra Mynte